AGAPPI

Din dragoste pentru croitorie

Atelierul de creație "Agappi" a luat naștere din dragostea pentru croitorie și bucuria de a realiza articole pentru evenimente speciale, cu scopul de a concretiza împreună cu dumneavoastră momente unice și de neuitat alături de cei dragi!

După o muncă ce a durat aproape un an, dar cu zâmbete văzând că am putum să clădim un loc plin de energie pozitivă și ideal pentru a începe să creăm ceea ce ne dorim, a sosit momentul mult așteptat de a deschide ușile atelierul nostru pentru inimile voastre.

Începând de la Trusouri complete pentru Slujba Botezului și până la servicii complete pentru nuntă, suntem aici pentru a vă ajuta să alegeți cele mai calitative produse și servicii, cu un singur click. 

Vă punem la dispoziție o gamă largă de produse realizate cu mult drag în atelierul nostru, cu atenție deosebită și calitate până la cel mai mic detaliu.

Atelierul este utilat cu mașini de brodat industriale cu 10 ace, mașini de cusut și seturi complete de echipamente pentru sublimare, pentru a printa orice detaliu dorit pe materiale textile. Am ales utilaje industriale pentru o înaltă calitate a executării lucrărilor dorite.

Sute de produse din cele mai bune materiale, 100% bumbac, realizate în atelierul nostru, din materii prime românești! Încurajăm produsele locale și ne dorim ca din ce în ce mai mulți oameni să folosească articole produse chiar în frumoasa noastră țară.

Vă invităm să vizualizați toate categoriile de produse și servicii, iar pentru orice nelămurire vă stăm la dispoziție și unul dintre colegii noștri o să vă răspundă în cel mai scurt timp!

Cu drag,

Echipa agappi.ro