Botez

Mituri despre gheața carbonică

Gheața Carbonică reprezintă un element senzațional în domeniul petrecerilor care poate adăuga unei petreceri un pic de magie și eleganță.

Aceste element se regăsește de ani pe lista de ,,must need” a petrecerilor atât la onomastice cât și la evenimentele deosebit de importante.

Gheața Carbonică se poate utiliza în mai multe feluri:

1. La întâmplinatul invitaților

2. La momentul valsului sub formă de nori

3. La prezentarea tortului

4. În prezentări speciale

Despre Gheața Carbonică au apărut dealungul timpului mai multe mituri care au încercat să pună acest serviciu într-o lumină proastă.

Printre aceste mituri se regăsesc:

– Gheața Carbonică este toxică pentru adulți sau copii;

– Gheața Carbonică alterează calitatea sau gustul alimentelor;

– Gheața Carbonică de la vals face podeaua alunecoasă;

– Gheața Carbonică este demodată.

Acestea sunt doar cateva dintre miturile care au apărut în jurul acestui element.

Adevăruri

Pentru a putea aduce lumină în acest subiect trebuie mai întâi să acceptăm faptul că, oamenii sunt toți diferiți si au gusturi diferite în materie de petreceri. 

Pentru aceste mituri avem următoarele argumente:

– Toxicitatea acestui element poate fi comparată cu apa carbogazoasă. Utilizată în cantități optime și la o puritate de 100% nu influențează sanatate mesenilor;

– Gheața Carbonică este utilizată cu succes atât în industria înghețatei artizanale cât și în cea a băuturilor fine fără să provoace vreo alterare de calitate sau gust;

– În cazul Valsului, dacă tunul de fum greu nu este încărcat 100% cu Gheață Carbonica și este adusă în completare gheață normă, pe suprafețele alunecoase se va forma o peliculă de apă care va contribui la alunecarea dansatorilor. Deci, pentru a nu avea acest risc se recomandă utilizarea exclusivă a Gheaței Carbonice;

– În acest caz, totul ține de preferințele fiecăruia în parte dar, după o experiență vastă în domeniul petrecerilor vă putem garanta că Gheața Carbonică nu își va pierde niciodată locul în cardul petrecerilor.

Agenția noastră de evenimente este cea care garantează calitatea acestui serviciu prin personalul bine instruit si prin experiența acumulată în zecile de petreceri la care am fost chemați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *