În conformitate cu art. 9 din OUG nr. 34/2014, cu anumite excepții, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute limitativ în această lege. Costurile care pot cadea in sarcina clientului sunt cele de returnare a produselor. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice sau semne de uzura.
Produsul returnat trebuie sa indeplinească urmatoarele conditii:
– sa nu fie murdar
– sa nu fie rupt
– sa nu fie deteriorat
– sa nu fie patat
– sa nu prezinte urme de uzura
In termen de maxim 10 zile lucratoare de la data primirii returului, veti primi contravaloarea comenzii sau a produselor returnate, prin transfer bancar.
Pentru a returna un produs trebuie sa trimiteti un mail pe adresa retur@agappi.ro, in care sa specificati toate detaliile comenzi (Nume, Prenume, Numar Comanda, Data Comanda), motivele returului si un numar de telefon, urmand sa va contactam in cel mai scurt timp.
Produsele realizate la comanda, personalizate dupa anumite specificatii nu se pot returna, conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10, litera c) –contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.