POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. AGAPPI ATELIER CREATION S.R.L., cu sediul in Sat Tărtășești, Comuna Tărtășești, TARLAUA 22, PARCELA 219/5-CONSTRUCȚIA C1, NUMĂR CADASTRAL 72199-C1, Etaj MANSARDĂ, Județ DÂMBOVIȚA, numar de ordine in Registrul Comertului J15/1040/2022, Cod unic de identificare 46374461, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

POLITICA PREȚURILOR

S.C. AGAPPI ATELIER CREATION S.R.L. își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt noi, în ambalajul original al producătorului și sunt însoțite de factură fiscală în momentul livrării. Disponibilitatea produselor prezentată pe site-ul nostru se actualizează în timp real, însă există posibilitatea să intervină erori ale softului sau modificări în ceea ce privește disponibilitatea produselor la furnizor, de aceea ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile problematice. Vom încerca întotdeauna soluționarea acestor situații în mod amiabil și benefic pentru clienții noștri.

Preturile sunt actualizate zilnic și includ TVA-ul aferent.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului cumparat. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala , adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

LIVRAREA PRODUSELOR

Termen de livrare: 2-3 zile lucrătoare.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform OUG 34/4.06.2014, orice client are dreptul sa returneze produsul cumparat in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea acestuia. Intentia de returnare a unui produs cumparat trebuie comunicata catre S.C. AGAPPI ATELIER CREATION S.R.L. prin e-mail, sms și telefonic.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de Dumneavoastra.

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

Produse desigiliate.

S.C. AGAPPI ATELIER CREATION S.R.L., se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate care respectă condițiile de mai sus, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului irrini.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea irrini.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul irrini.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.